Refleksoterapija Kranj


Širša ponudba masažnih terapij in drugih naprednih masažnih storitev je običajno na voljo le v večjih masažnih salonih, ki jih najdemo v bolj obljudenih urbanih središčih. Na področju masaž se gotovo tudi Kranj že uvršča med večja mesta, saj je možno tu najti masažne salone z zelo bogato zbirko raznolikih storitev.

Ena izmed možnosti je tudi refleksoterapija. Kranj skriva nekaj salonov, ki omogočajo oblikovanje in izvedbo takšne terapije, še veliko več pa je salonov, pri katerih je refleksna masaža stopal na voljo za sprostitev in razvajanje v enem samem tretmaju.

Različne refleksne masaže

Takšne in drugačne refleksne masaže danes ponuja že praktično vsak masažni salon. Res je namreč, da so tudi refleksne masaže nadvse prijetne in imajo občuten sproščujoč učinek, imajo pa tudi to prednost, da ne zahtevajo posebne priprave, temveč jih je možno opraviti hitro in brez komplikacij – običajno gre za masažo stopal ali dlani, tretmaji pa so prilagodljivi po trajanju, lahko se odločimo tudi za zgolj 30 minut.

Najbolj priljubljena opcija je bržkone refleksna masaža stopal, ki je kot nalašč za praktično vsakogar, ki išče prijetno masažo. Resda gre za podobne tehnike kot pri refleksoterapiji, poleg tega je možno že z enkratno refleksno masažo učinkovito vplivati na celotno telo in tudi odpraviti določene težave, a večinoma se refleksna masaža stopal v enkratnih tretmajih ponuja za splošno sprostitev.

Nekoliko drugačna pa je prava refleksoterapija, Kranj na srečo ponuja dovolj priložnosti tudi za to. Gre za daljšo terapijo, ki se običajno razvrsti na več tretmajev. Vsak program se seveda oblikuje individualno, gre pa večinoma za okoli pet tretmajev in en obisk tedensko. Pri tem se izvaja refleksna masaža stopal, ki cilja na prav konkretne težave, bolečine ali poškodbe. Na ta način lahko refleksoterapija deluje kot komplementarna storitev klasičnemu zdravljenju, lahko pa se je seveda poslužimo že pred obiskom zdravnika ali za rehabilitacijo po zdravljenju.


Sorry, comments are closed!