Akumulatorska kosilnica deluje na močno baterijo


Akumulatorska kosilnica

Akumulatorska kosilnica je primerna za vsakogar, ki ima doma vrtno zelenico. Vsaka gospodinja ima zelo rada urejen dom. Vedno si prizadeva imeti pospravljeno hišo in lepo okolico, ki privablja sosede na obisk. Za urejeno okolico se moramo zelo potruditi, saj so zunanja dela velikokrat bolj zahtevna kot notranja. Prva stvar na katero moramo paziti je zagotovo urejena zelenica.

Akumulatorska kosilnica nam pomaga pri vzdrževanju lepe in pokošene trave. Ko se v spomladanskem času začne prebujati narava, moramo poskrbeti tudi za zunanjo trato. Kadar začne trava pospešeno rasti, jo moramo kositi tudi večkrat na mesec. Da si olajšamo naporno delo, je dobro imeti takšno kosilnico, ki bo hitro in učinkovito pokosila tudi najtežje dostopne površine.

Akumulatorska kosilnica je priročna, ker je ne potrebujemo polniti z gorivom, saj ima vgrajen akumulator, ki jo poganja. Dober akumulator bo zdržal tudi več ur. Čez noč o bomo enostavno napolnili in naslednji dan bo pripravljena za takojšnjo uporabo.

Stihl ms 462 je odlična motorna žaga

Stihl ms 462 je model motorne žage, ki je izjemno učinkovita in priročna. Tisti, ki imajo doma tudi nekaj gozda bodo potrebovali učinkovito motorno žago, ki bo pripomogla k varni in hitri sečnji lesa. Tudi če imamo okrog našega doma zasajena drevesa, bomo v določenem obdobju potrebovali žago, da bomo lahko obrezali veje, ki slabo ali neprimerno rastejo.

Stihl ms 462 je motorna žaga, ki se je bo razveselil vsak moški. Njena uporaba je enostavna, a moramo biti vseeno zelo previdni, da se ne bi poškodovali. Idealna je za žaganje srednje debelih in tanjših debel, ravno takšnih, kot jih imamo v okolici hiše ali v gozdu.

Stihl ms 462 ima zelo varčen motor, ki ne bo porabil veliko goriva. Njena cena je dostopna, tako si jo lahko privoščijo vsi, ki bi radi imeli učinkovito motorno žago.


Sorry, comments are closed!