Akumulatorska kosilnica je dražja kot bencinska 


Akumulatorska kosilnica
the lawnmower man mows the lawn the view from the top

Akumulatorska kosilnica je zelo privlačna za nakup, saj je veliko tišja od navadne kosilni. Prižgali jo boste brez težav, saj vam ne bo potrebno več vleči naporne vrvice za vžig, ki jo ima vsaka bencinska kosilnica. Seveda pa je akumulatorska kosilnica precej dražja od navadne kosilnice. To pomeni, da bomo morali za nakup takšne kosilnice seči globlje v žep. 

Akumulatorska kosilnica zato ni idealna za tiste, ki si ne morejo privoščiti in za kosilnico odšteti ogromno denarja. Navadne kosilnice so za kupca bolj prijazne, saj stanejo veliko manj. Vsekakor je z napredkom tehnologije prišlo do izdelave novih vrst kosilnic, med katerimi lahko izbirajo kupci, zato večini kupcev klasične kosilnice niso več zanimive. 

Akumulatorska kosilnica se enostavno napolni, a se tudi hitro porabi. Zato jo za večje trate prodajalci ne priporočajo. Vsekakor si veliko kupcev omisli še dodaten akumulator, ki ga na kosilnico namesti v primeru, da se prvi akumulator izprazni. To je edina rešitev, da lahko delo zaključimo takrat, ko si želimo. V primeru da dodatnega akumulatorja nimamo, bomo morali počakati, da se akumulator napolni. 

 

Stihl ms 462 za podiranje srednje debelih dreves

Stihl ms 462 je motorna žaga, ki gozdarjem in gozdnim delavcem pomaga tudi pri zahtevnejših drevesih, ki imajo večjo debelino. Kdor ima doma gozd ve, kako je pomembno, da imamo med žaganjem dreves na voljo dobro motorno žago, ki nam bo omogočila žaganje vseh dreves, ki jih lahko v določenem trenutku podremo. 

Stihl ms 462 je odličen pripomoček za vse, ki imajo doma gozd in se želijo samooskrbovati z drvmi za kurilno sezono. V Sloveniji veliko ljudi živi na vasi, kjer je v navadi, da si posamezniki, ki imajo na voljo gozd, sami uredijo drva za ogrevanje. Pri tem pa potrebujejo pravi pripomoček in to je lahko tudi motorna žaga Stihl ms 462

 


Sorry, comments are closed!