Bet at home bonus v duhu iskrenosti


Vsak, ki bo obiskal spletno stran stavnice Bet at home, ki ponuja možnost stav na različne športe, bo vesel, ko bo videl, da je spletna stran zelo pregledno oblikovana. Takoj je mogoče videti, kaj vse je v ponudbi ter kakšni so pogoji uporabe in pogoji, da se lahko izkoristijo določene ugodnosti, kot je ugodnost, ponujena od Bet at home bonus 100 €. V duhu iskrenosti in želji, da ni skritih pravil, ki bi stranko neprijetno presenetila, je na spletni strani športne stavnice jasno navedeno, kaj je treba storiti, da se pridobi pravica do ugodnosti, kot je bonus, in možnost, da se tak bonus izkoristi.

Bet at home bonus tudi obstoječim

Jasna navodila stavnice Bet at home bonus 100 € je na voljo le tistim uporabnikom, ki se registrirajo na njihovi strani. Tistim, ki registrirajo prav na strani Bet at home. Vendar stavnica Bet at home bonus podari tudi že obstoječim uporabnikom, če so se registrirali na spletni strani, katere naslov je naveden pod pravili in pogoji. Poleg tega, da dober začetek prinese dober konec velja še rek, da je dobrota sirota. Zato da nobeden od uporabnikov ne bi preveč izkoristil od Bet at home bonus ponujen v višini pet evrov, ki ga lahko uporabnik dobi tudi brez tega, da kar koli vplača, spletna stavnica navaja pravilo, da se lahko ta bonus vnovči le za enega uporabnika in en računalnik.

Bet at home bonus ima rok uporabe

Vse to spletna stavnica skrbno preveri, da ne bi prišlo do izkoriščanja. Vredno si je zapomniti še ta pogoj Bet at home bonus je treba porabiti v roku šestih mesecev, po tem obdobju bonus poteče, z njim vred pa tudi dobitki, ki jih je uporabnik prejel. Naključju ni prepuščeno niti to, kako je treba obrniti vrednost dobljenega kupona. Pri tem je določeno število, kolikokrat mora uporabnik, ki je kupon prejel, obrniti to vrednost ter na kakšno kvoto ga je treba staviti. Ker je bonus podarjen le za ta namen, da se porabi za stave na šport, je veljaven le za to, ne pa tudi na primer za igranje pokra ali iger v casinoju.


Sorry, comments are closed!