Brez kompromisov pri delu na prostem


Husqvarna kosilnice

Med opremo, ki jo uporabljamo pri delu na prostem, je kar nekaj izdelkov takšnih, ki ne dopuščajo velikih kompromisov. Seveda s tem mislimo pripomočke, ki jih uporabljamo prav pri najtežjem in najpomembnejšem delu. Običajno gre za košnjo trave in delo z drevjem – v obeh primerih potrebujemo brezhibno delujočo in povsem zanesljivo opremo. Na srečo te ni težko najti v prosti prodaji, če le poznamo proizvajalce, ki upravičujejo zaupanje zahtevnejših uporabnikov.

Profesionalni gozdarji, ki redno delajo z lesom, prisegajo na motorne žage Stihl. Ta znamka pa je dobro znana tudi tistim, ki pri svojem delu niso tako zahtevni. Ponaša se namreč s široko ponudbo, ki pokriva vse mogoče potrebe. Med cenejšimi izdelki najdemo vsestranske motorne žage Stihl, ki so kot nalašč za domačo uporabo. Omogočajo čiščenje podrasti in grmičevja, rezanje vej in obrezovanje dreves, tudi pripravo drv in podobne naloge. Za podiranje dreves pridejo v poštev nekoliko močnejše motorne žage Stihl, že kmalu pa pridemo do modelov, ki jih uporabljajo profesionalni vrtnarji. Od vsakega izdelka lahko pričakujemo zmogljivost in zanesljivost, tako da pri delu ne bo treba sklepati kompromisov ali ogrožati svoje varnosti.

Pri košnji trave se dobro izkaže znamka Husqvarna. Kosilnice tega proizvajalca slovijo predvsem po svojih tehnoloških inovacijah, torej lahko pričakujemo napredne funkcionalnosti, ki se na terenu še kako dobro obnesejo. Tudi Husqvarna kosilnice pokrivajo širok spekter izdelkov, od preprostih samohodnih in ročnih oziroma nahrbtnih kosilnic do sedežnih kosilnic in vrtnih traktorjev. Vmes so še mnoge akumulatorske kosilnice, med naprednimi modeli pa izstopajo predvsem robotske kosilnice. V vsakem primeru bo moč najti napravo, ki bo v celoti odgovorila na zahteve svojega okolja in dela. Husqvarna kosilnice radi uporabljajo tako profesionalni vrtnarji kot domači uporabniki, saj so prav vsi deležni prepričljivih odlik, ki jih zagotavlja ta priznani proizvajalec pri vseh svojih izdelkih. 


Sorry, comments are closed!