Briketi za psa predstavljajo odgovoren nakup vsakega pasjega lastnika


Briketi za psa

Vsi, ki imajo hišnega ljubljenčka, se seveda zavedajo odgovornosti, ki jo prevzamejo z dnem, ko posvojijo svojega le tega. Za njih je seveda potrebno dobro skrbeti, jim namenjati pozornost in jih primerno hraniti. Izbira hrane je lahko zelo zahtevna, saj moramo zelo paziti, s čim hranimo svojega psa. Nekateri psi imajo seveda alergije, zato je naloga še toliko težja.

Briketi za psa tako predstavljajo odgovoren nakup vsakega pasjega lastnika. Pri izbiri briketov je zelo pomembno to, da vsak lastnik prvo preveri, katere snovi vse vsebuje določena embalaža, saj se le tako lahko prepriča, da ta hrana ne vsebuje snovi, ki bi lahko ljubljenčku škodile. Alergije seveda naredijo izbor hrane še toliko težji. Pomembno je, da je hrana pod stalnim laboratorijskim nadzorom, ter da ni gensko spremenjena.

Briketi za psa pa ne smejo barvni, saj to pomeni, da imajo dodana razna barvila, ki seveda nikakor niso priporočljiva za psa. To pomeni tudi, da so ti briketi gensko spremenjeni, kar je seveda zelo slabo.

Mokra hrana za pse se lahko uporablja kot dodatek k suhi hrani

Ko posvojimo svoje hišne ljubljenčke, prevzamemo zares veliko odgovornost, saj se vežemo, da bomo za njih redno in dobro skrbeli. Zato je pomembno, da je tudi njihova prehrana uravnotežena in prava, od dne, ko jih dobimo. Pomembno je, da izbiramo takšno hrano, ki je polna hranilnih snovi.

Mokra hrana za pse je dobra izbira, katera se lahko uporablja kot dodatek k suhi hrani, ali pa kot en dnevni obrok psa. Odrasli psi imajo seveda 2 do 3 dnevne obroke in eden od teh je lahko mokra hrana, a jim mora ta odgovarjati.

Mokra hrana za pse pa ne sme vsebovati raznih konzervansov, barvil, ojačevalcev okusa in pa polnil. Tako bomo prepričani, da se naš pes vsakodnevno zdravo prehranjuje.


Sorry, comments are closed!