Cenik prevajanja z najboljšim razmerjem med kvaliteto in ceno


Pri odločitvi katerega ponudnika izbrati za določeno storitev, mora biti vedno na prvem mestu izbor tistega, ki ima najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Za prevajanje cenik pri podjetju Dominatus ima po naših izkušnjah najboljše razmerje med kvaliteto storitve in samo postavljeno ceno. Namreč v tem podjetju se na povpraševanje odzovejo katerikoli dan v letu, svojo storitev pa opravijo hitro in zelo kvalitetno, zato je njihov za prevajanje cenik tudi zelo primerno sestavljen. Niso najcenejši na trgu, so pa tudi precej cenejši od najdražjih ponudnikov. Zato na slovenskem trgu zagotovo držijo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.

Prevajalska agencija Dominatus najboljša

Najpogosteje naročena jezikovna kombinacija je prevod iz slovenščine v angleščino in obratno. Cena za to jezikovno kombinacijo na slovenskem trgu pa se giblje nekje od 10 do 30 EUR na avtorsko stran, pri tej prevajalski agenciji pa je cena za to jezikovno kombinacijo 15,00 EUR na avtorsko stran. Pri tej prevajalski agenciji storitve prevajanja izvajajo le izkušeni prevajalci in lektorji, ki imajo prav vsi več kot 10 letne prevajalske izkušnje, zato tudi z lahko trdimo, da imajo za prevajanje cenik najbolj ugoden na slovenskem trgu.

Kako postaviti za prevajanje cenik?

Omenjena prevajalska agencija je tudi najbolj poštena pri obračunu ene avtorske strani, namreč oni za obseg ene avtorske strani upoštevajo 1.500 znakov brez presledkov, dočim večina drugih pa 250 besed, kar pa v večini primerov nanese manj kot 1.500 znakov brez presledkov, zaradi česar je njihova cena na avtorsko stran dražja od Dominatusove. Nekateri za obračunsko enoto celo jemljejo eno prevajalsko besedo, kar pa je še najslabše oz. najdražje za naročnika. Zato vam toplo priporočamo, da za prevajanje cenik ne ocenjujete zgolj po višini cene, ampak da pri odločitvi ali je za prevajanje cenik za vas primeren ali ne, preverite tudi vse ostale dejavnike, ki vplivajo na končno ceno, ki jo boste plačali.


Sorry, comments are closed!