Digitalni tisk promocijskega materiala


Digitalni tisk

Digitalni tisk je odličen za tiskanje različnih vrst materiala. Z digitalnim tiskom lahko natisnemo barvne letake, ki jih bomo delili pred svojo trgovino, naše nove vizitke, ki jih bomo delili na sejmu, promocijski material, s katerim bomo promovirali nove izdelke ter še bi lahko naštevali. Dandanes je ves natisnjeni material kot nekakšno ogledalo, ki prikazuje kakovost našega podjetja. 

Digitalni tisk je odličen tudi za tiste, ki si ne morejo privoščiti visokih stroškov pri naročilu materiala. Digitalni tisk je namreč tiskanje približal večini kupcev in ravno zaradi tega je tako zelo priljubljen. 

Digitalni tisk je primeren tudi za tiskanje knjig, ki jih dobra tiskarna natisne v izredno kratkem časovnem obdobju. To pomeni, da po prejetju knjige v elektronski obliki, material ustrezno pregledajo in ga v primeru, da vse deluje v redu, dajo še isti dan v tisk. Vsaka stvar, ki jo želimo predstaviti svetu mora biti ustrezno dodelana in izdelana, le tako bomo lahko ponosno predstavljali svoje izdelke in storitve. 

 

Tisk fotografij s profesionalno opremo

Tisk fotografij je pomembno opravilo, saj zahtevajo fotografije uporabo posebnega fotopapirja, ki pripomore k visoki kvaliteti izdelane fotografije. Fotografije, ki jih razstavljajo pomembni in priznani fotografi, so pred tiskom tudi obdelane. Z obdelavo fotograf poskrbi, da se bolj opazijo kontrasti ter da se poudarijo barve. Včasih je namreč v objektiv težko zajeti vso lepoto, ki jo opazi fotograf.

Tisk fotografij mora torej potekati izjemno natančno, saj je pri fotografijah potrebno paziti na ostrino, na prehode ter na precizno reprodukcijo barv. Le tako bomo ob pogledu na natisnjeno fotografijo resnično zadovoljni. 

Tisk fotografij poteka na posebnih tiskalnikih, ki so prilagojeni posebej za fotografski material. Tiskajo namreč s funkcijo DPRAW, ki je edina, ki omogoča tiskanje v zelo visoki ločljivosti. Pri ter se vključi tudi funkcija HDR, ki nam omogoča, da so poudarjeni efekti na digitalni sliki videni tudi na natisnjeni fotografiji. 

 


Sorry, comments are closed!