Dometic kompresorski hladilniki po ugodnih cenah


Dometic

V vročih poletnih mesecih so postali kompresorski hladilniki obvezni del naših potovanj. Uporabljamo jih lahko v osebnih vozilih, avtodomih, gospodarskih vozilih ali tovornjakih. Delujejo na 12V priključek, ki je na voljo v vseh vozilih, z ustreznimi adapterji pa jih lahko priključimo tudi na 230V. Njihov osnovni namen je hlajenje hrane ali pijače na ustrezno temperaturo. Na trgu lahko zasledimo številne različne blagovne znamke kompresorskih hladilnikov, med katerimi so tudi Dometic kompresorski hladilniki.

V pestri spletni ponudbi lahko zasledimo številne različne modele Dometic kompresorskih hladilnikov. Med seboj se razlikujejo predvsem glede na velikost in njihovo zmogljivost. Spletno brskanje nam omogoča, da posamezne modele med seboj primerjamo in tako izberemo za nas najbolj primernega. Lahko pa poiščemo izbranega pooblaščenega zastopnika, ki v svoji ponudbi ponuja Dometic kompresorske hladilnike. Le ta nam bo ob nakupu ustrezno svetoval in nam glede na naše povpraševanje ponudil za nas cenovno najbolj ugoden kompresorski hladilnik.

Polnjenje klime za njeno učinkovito delovanje

Klima naprave so postale v naših vozilih obvezen del opreme. Avtomatsko klimo lahko tako danes najdemo v vseh osnovnih paketih različnih modelov avtomobilov. Osnovana naloga klima naprave je hlajenje voznikove kabine na primerno temperaturo in s tem zagotavlja prijetno in udobno vožnjo. Pri uravnavanju temperature moramo biti pozorni, da le ta ni prenizka glede na zunanjo temperaturo. Klima vsebuje poseben plin, ki je potreben, da klima naprava deluje nemoteno. Polnjenje klime je tako nujno potrebno za njeno učinkovito delovanje.

Klima pa ne ohlaja samo voznikove kabine, ampak tudi kompresor klima naprave. V primeru, da je plina premalo, potem lahko pride tudi do okvare kompresorja, saj je njegovo hlajenje neučinkovito. Poleg tega, se v sistemu nabira vlaga, kar povzroča neprijetne vonjave. Polnjenje klime je tako postopek s katerim se klima napolni z novim plinom, zaradi česar je njeno delovanje bolj učinkovito, poraba goriva pa manjša.


Sorry, comments are closed!