Glavne znamke na področju vrtnarjenja in hidroponike


Bio Bizz
Bio Bizz

Tako začetniki kot stari mački bodo pri vrtnarjenju uporabljali izdelke priznanih proizvajalcev in uveljavljenih znamk. Začetniki na ta način lahko mirne vesti uporabijo sredstva, katerih kakovosti sicer še ne znajo oceniti, izkušeni in tudi zahtevnejši uporabniki pa bodo v izdelkih znanih znamk seveda prepoznali visoko uporabno vrednost in pravo rešitev za svoje potrebe. Treba pa je premišljeno izbrati znamke, katerim bomo zaupali.

Predvsem na področju hidroponike je velika avtoriteta znamka GHE oziroma General Hydroponics Europe. Gre sicer za svetovno znamko, ki je močno prisotna v vsakdanu mnogih ljubiteljskih in profesionalnih vrtnarjev. Predvsem izstopa GHE s svojimi izdelki za zahtevnejše uporabnike, kot so na primer AeroFlo sistemi za hidroponiko. Takšni izdelki zagotavljajo hiter in uspešen štart hidroponične vzgoje rastlin, predvsem pa so pisani na kožo tistim, ki želijo gojenje rastlin optimizirati in zagotoviti kar se da dober pridelek. Ima pa GHE v ponudbi še celo vrsto izdelkov, ki ustrezajo željam in potrebam širokega spektra kupcev, nenazadnje lahko pod to znamko najdemo tudi univerzalna gnojila in druga sredstva, ki pridejo prav praktično vsakomur.

Med proizvajalci gnojil, hranil in drugih sredstev pa morda še nekoliko bolj izstopa znamka Bio Bizz, ki ima v svoji ponudbi ravno takšne izdelke, in to široko paleto različnih možnosti. Posebej privlačna pa je ponudba tako imenovanih starter kompletov, ki prinašajo v enem paketu prav vse, kar potrebujemo za uspešno domače vrtnarjenje. S tem je Bio Bizz zelo prijazen tudi do začetnikov, pravzaprav so ravno njim namenjeni tudi testni paketi, ki združujejo vzorce Bio Bizz sredstev za preizkušnjo v praksi – na ta način lahko za zelo nizko ceno pridobimo uporabna sredstva in neprecenljive izkušnje pri njihovi uporabi. Vsekakor pa je Bio Bizz pisan na kožo tudi zahtevnejšim uporabnikom – ponujajo namreč tudi specializirana sredstva za posamezne faze rasti in za optimizacijo donosov.


Sorry, comments are closed!