Vrtni traktorji so krasni za večje travnate površine


vrtni traktorji

Največkrat vrtne traktorje vidimo, ko z njimi kosijo golf igrišča. Na vrtnih traktorjih se smer in hitrost upravljata s pedali, zato imate lahko obe roki vedno na volanu. S tem se izboljša nadzor in tudi udobje. To pa pomeni večjo varnost pri delu. Ni pomembno kakšno travo nameravate kositi z vrtnim traktorjem. Uporabnik lahko izbira med različnimi načini košnje. Se pravi košnja s pobiranjem, izmetom ali mulčenjem. Vrtni traktorji vam vedno zagotavljajo dobre rezultate. 

Vrtni traktorji ravno tako ne vidijo nobene težave v drevesih in grmovju. Samo edinstvenemu sistemu krmiljenja se lahko zahvalite, da lahko enostavno obkosite raznovrstne ovire. Izredna okretnost, učinkovita košnja in manj nepokosenih površin je rezultat. 

Vrtni traktorji imajo zelo enostavno vzdrževanje. Brez orodja se rezila hitro odstranijo in zamenjajo. To pomeni hiter servis rezil. Zdravo trato pa nam dajo ostra rezila. Ojačana in prašno lakirana kosišča pa vam zagotavljajo večjo odpornost in trpežnost proti koroziji.

Vrtni traktorji in vsi njegovi deli so narejeni zato, da trajajo.

Vrtne kosilnice morajo biti učinkovite in zagotavljati odlično ergonomijo

 Ne glede na vašo izbiro modela vrtne kosilnice vam mora vrtna kosilnica zagotavljati zanesljivo delovanje. Vrtna kosilnica vas mora obvarovati pred poškodbami in raznimi poškodbami v mišicah. 

Z vrtno kosilnico lahko doživite krasno izkušnjo v naravi, z njo boste ravno tako dobili dovršenega in zaupanja vrednega partnerja. Kompaktna zasnova vam prav tako zagotavlja močno okretnost, dušenje za močne tresljaje  na ročajih pa poskrbi se za dodatno ergonomijo. Robusten okvir in druge dodelane podrobnosti pa pomenijo večjo vzdržljivost in preprosto vzdrževanje.

Vrtne kosilnice imajo kosišča iz enega dela, ki prihajajo naravnost iz stiskalnice. Varjenih delo ni in to je prednost, ki vam zagotavlja torzijsko togost in mirno delovanje. Enodelno kosišče do neke meje spregleda tudi napake pri uporabi in večjo trpežnost.

Vrtne kosilnice so lahko baterijske, električne, na nitko, bencinske.

 


Sorry, comments are closed!