Klima za avtodom


Klima za avtodom

Klima za avtodom je zagotovo pomembna, saj nudi prijetnejše in udobnejše potovanje. Klima za avtodom je pomembna tako v vročih dneh in hladnih. V toplih in soparnih dneh poskrbi za prijetno hlajenje celotnega avtodoma, v mrzlih dneh pa poskrbi za prijetno toploto.

Klima za avtodom mora biti redno pregledana in servisirana. Poleg tega pa mora biti tudi redno polnjena. Polnjenje klime je obvezno in nujno potrebno če želimo dobro in pravilno delovanje naše naprave, da bi naš prostor ali hladila v vročih poletnih dneh ali pa prostor ogrela v zimskem času. Polnjenje klime v avtu poteka tako, da se odtesni plin iz avta, izprazni se olje in druge prisotne nečistoče, testira se porast tlaka v avtu, sistem se napolni z novim kvalitetnim oljem, klimo se ponovno napolni s plinom, nato pa se še preveri kakovost delovanja ponovno napolnjene klime.

Klima za avtodom se po navadi namesti na tisto mesto, kjer naj bi se nahajalo strešno okno. Če to ni možno potem klimo namestijo nekam drugam, seveda to opravi strokovnjak, ki je na tem področju izkušen.

Eberspacher

Eberspacher je podjetje, ki je  ima dolgoletno tradicijo in je znano po gonilni mobilni prihodnosti. Z svojo inovativno tehnologijo na področju izpušnih sistemov, klimatskih sistemov in grelnih sistemov prispevajo k boljšemu življenju in bolj čisti naravi. Njihovi izdelki so narejeni tako, da izpolnjujejo stroge predpise glede emisijskih predpisov. Za varstvo okolja poskrbijo tudi z predgrelci, kar pomeni dodatno ogrevanje. Tako toplota izmučenega motorja okolju ni več škodljiva.

Eberspacher podjetje bilo ustanovljeno leta 1865 iz strani kleparskega mojstra Jakoba Eberspacherja v kraju Esslingen am Neckar. Podjetje se je prvotno specializiralo za izdelavo zasteklitvenih streh in kovinskih okvirjev. 

Eberspacher podjetje strmi k temu, da bi se čim bolj in hitreje razvijali in pri tem ustvarjali veliko novih še boljših in inovativnih produktov, ki bi pripomogli k še boljši tehnologiji.


Sorry, comments are closed!