Košnja na zahtevnem terenu


Vrtni traktor

Zahtevni tereni so lahko velika ovira za vrtne kosilnice, zato se bo treba pri tem opravilu poslužiti kakšne naprednejše opreme. Ni nujno, da mislimo na naprednejšo opremo kot na sodobnejšo ali zmogljivejšo, pomembno je le, da je bolje pripravljena na izzive, s katerimi se srečujemo.

Odličen primer tovrstne opreme so gotovo BCS kosilnice, ki se najbolje znajdejo prav na zahtevnih terenih. Čeprav niso nikakršna novost in ne izstopajo po kakšnih posebnih inovacijah, so še vedno zelo priljubljene med široko množico uporabnikov. BCS kosilnice namreč omogočajo suvereno delo na vseh mogočih terenih, tudi na večjih klancih in zelo neugodni podlagi. Namenjene so seveda košnji visoke trave, pri čemer se uspešno soočajo tudi z raznimi vsiljivci, na primer podrastjo in celo grmičevjem. Robustni noži se neustrašno soočijo z vsako situacijo, tako da lahko takšno kosilnico brezskrbno uporabimo na praktično vsakem terenu. Seveda BCS kosilnice niso neuničljive, jih pa lahko običajno dokaj enostavno popravimo, če se jim kaj pripeti.

Zahtevni tereni lahko postavljajo tudi drugačne izzive, pogosto gre recimo za to, da imamo opravka z veliko površino. Tudi na takšnem terenu običajne vrtne kosilnice ne pridejo v poštev, saj površine ne moremo enostavno obdelati, če moramo kosilnico ročno upravljati. V tem primeru pride v poštev vrtni traktor Husqvarna, ki je ravno v takšnem okolju najbolj suveren. Gre za najboljšo izbiro pri obdelavi velikih urejenih zelenic, tudi takšnih, ki morajo res biti v vrhunski formi. Vrtni traktor Husqvarna je priljubljena izbira tistih, ki skrbijo za golfišča, nogometna in druga športna igrišča s travo. Omogoča namreč hitro in učinkovito delo na veliki površini, hkrati pa zagotavlja tudi odličen rezultat, ki bo navdušil tudi zelo zahtevne upravitelje takšnih površin. Seveda pa se lahko vrtni traktor Husqvarna zelo dobro obnese tudi na domačem posestvu, tako da gre za priporočljivo izbiro za vsakogar, ki ima opravka z večjimi zelenimi površinami.


Sorry, comments are closed!