Kvalitetna pasja hrana


Pasji briketi

Kakovost se pri izbiri pasje hrane kar nekoliko zanemarja, češ bo kužek že zadovoljen tudi s kakšnimi cenovno ugodnimi briketi. Ker mali kosmatinec tudi takšno hrano z veseljem poje, si s tem ne belimo glave. A posledice neustrezne prehrane se pokažejo na dolgi rok, takrat pa je lahko že prepozno – splača se torej že takoj vzpostaviti jedilnik s kakovostnimi živili, sploh zato, ker to ni tako zahtevna naloga, kot bi si morda mislili.

Na voljo imamo kar nekaj uglednih proizvajalcev, ki nudijo hrano z idealnimi kombinacijami hranilnih snovi. To je recimo Platinum hrana za pse, ki bo prepričala tudi najzahtevnejše kosmatince in njihove lastnike. Gre namreč za posebej pripravljeno kombinacijo svežih živil, ki prinašajo vsa potrebna hranila in nekatere koristne dodatke za zdravo življenje vsakega psa. Splača se seveda izbrati hrano, ki bo odgovarjala pasmi oziroma velikosti psa in njegovemu življenjskemu obdobju, a tudi to ne bo težko, saj je Platinum hrana na voljo v različnih izvedbah in odgovarja tudi takšnim zahtevam.

Nadalje je velika prednost gotovo tudi ta, da je Platinum hrana na voljo tako v mokri kot v suhi izvedbi. Čeprav veljajo pasji briketi za manj kakovostno hrano, lahko ponudijo ugodno kombinacijo hranil in lepo dopolnijo redno prehrano vsakega kosmatinca. Poleg tega so hrustljavi in okusni, idealni kot priboljšek in tudi kot pomoč pri treningu. Kakovostni pasji briketi se lepo vključijo v razgiban jedilnik in lahko ponudijo pravo rešitev za izbirčne pse. Pomembno je le to, da izberemo brikete s preverjenim poreklom in optimalnimi sestavinami, tako da pes tudi iz suhe hrane dobi vsa potrebna hranila. Prav tako se splača občasno nekoliko popestriti jedilnik s kakšnimi drugimi priboljški, med suho hrano namreč niso na voljo le pasji briketi, temveč tudi razne druge hrustljave iznajdbe. Kuža bo tako dobro preskrbljen, hkrati pa tudi zadovoljen in razigran.


Sorry, comments are closed!