Lesena okna za odlično toplotno izolacijo


Lesena okna za odlično toplotno izolacijo

Lesena okna opravljajo ogromno različnih funkcij. Ena izmed glavnih je zagotovo njihova toplotna izolativna moč, ki je izredno pomembna pozimi ter poleti. Pozimi nam pomagajo pri preprečevanju izgubljanja toplote, ki jo ustvarimo s pomočjo kurjave. Poleti pa skrbijo, da v notranje prostore našega doma ne zaide preveč toplote. To je bistveno še zlasti v dneh, ko so stopinje izredno visoke in nevzdržne. 

Lesena okna imajo tudi funkcijo osvetlitve prostora. Ko načrtujemo svoj nov dom, si želimo imeti v dnevnih prostorih veliko svetlobe. Ravno zato veliko družin v svoj dom namesti več panoramskih oken, ki skrbijo za dovajanje svetlobe ter tudi toplote. S pomočjo oken pa lahko tudi odlično prezračimo vse bivalne prostore, zato morajo vsa okna biti narejena tako, da se lahko odprejo. 

Lesena okna nam s svojimi stekli omogočajo pogled v naravo. Tako smo tudi znotraj naših prostorov vedno povezani z vsem dogajanjem zunaj hiše. S pomočjo oken lahko spremljamo tudi svoje otroke, ki se brezskrbno igrajo v peskovniku. Ravno zaradi vse naštetih lastnosti so okna tako zelo pomemben del našega doma. 

Strešna kritina Creaton je kakovostna in vzdržljiva

Strešna kritina Creaton je izdelana iz vrhunskih materialov, ki so obdelani v najsodobnejši tehnološko dovršeni proizvodnji, kar zagotavlja odličen izdelek,ki bo dolga leta brezhibno deloval. Blagovna znamka Creaton izdeluje strešne kritine za različne tipe streh. Vsaka izmed kritin je izdelana v različnih barvah. 

Strešna kritina Creaton nam poleg strešnikov omogoča nakup tudi različnih dodatkov, s katerimi na koncu ustvarimo elegantno in tehnično dovršeno streho. Na voljo imajo tudi program, ki je primeren za strehe, ki imajo zelo nizek naklon. Tudi za tiste katerih naklon meri le 7 stopinj. 

Strešna kritina Creaton je odlična tudi za popravila starih in uničenih streh, saj se brez težav prilagodijo za različne vrste streh, ki se v Sloveniji spreminjajo glede na regijo v kateri hiša stoji .

 


Sorry, comments are closed!