Naravna mineralna voda Donat poskrbi za boljše počutje


donat mg

Črevesje je tisti del človeškega telesa, ki močno vpliva na naše splošno počutje. Številne bolezni so povezane z njegovim nepravilnim delovanjem, zato je prav, da mu namenimo posebno pozornost. V izogib vsem težavam vam je na voljo Donat Mg, naravna mineralna voda, ki po naravni poti odpravlja in preprečuje številne težave.

O pozitivnih koristih Donata s govorili že naši stari starši in le redko kdo še ne pozna tega naravnega izdelka, ki vsebuje edinstveno kombinacijo mineralov. Ti so glavni krivec, da Donat lajša številne prebavne težave, nadomešča magnezij in odpravlja težave z zgago.

donat mg

Donat je popolnoma naraven izdelek, katerega sestava je edinstvena 

Da lahko Donat pozitivno učinkuje na naše črevesje, izločanje žolča in mišice peristaltike, je odgovorna njegova edinstvena sestava. Mineralno vodo bogatijo minerali iz raztapljajočih se kamnin, ki pozitivno učinkujejo na našo prebavo in celotno dobro počutje.

Med prisotnimi minerali tako Donat vsebuje hidrogenkarbonat, ki poskrbijo za pravo Ph ravnovesje požiralnika in želodca, kar odpravlja težave z zgago. Za ohranjanje zdrave prehrane so najbolj pomembni sulfati, ki imajo poseben odvajalni učinek. Poleg tega pa ne smemo pozabiti še na magnezij, ki je nujen za prebavo in trdnost kosti, ter kalcij, ki ima pomembno vlogo pri razgradnji hranilnih snovi in normalnem delovanju živčnega, mišičnega in krvožilnega sistema.

S posebnimi programi pitja Donata v borbi proti različnim težavam

Naši starši in stari starši so pili Donat največkrat ob zaprtju. Pa tudi v tem primeru se niso držali nekaj posebnih pravil. Toda, klinične študije so pokazale, da lahko z Donatom rešimo še mnogo drugih težav, vendar se je potrebno držati točno določenih programov pitja. Na ta način bo imela ta naravna mineralna voda maksimalni učinek.

Če imate na primer prebavne težave, potem je protokol pitja Donata povsem drugačen kot pa na primer v primeru težav z zgago. Posamezni programi se med seboj razlikujejo v količini popite mineralne vode, kot tudi njeni temperaturi. Ob določenih težavah je Donat potrebno pogreti na priporočljivo temperaturo, saj bo le tako imel želeni učinek. Da pa je vse skupaj lažje, si na mobilni telefon naložite aplikacijo, s katero nikoli ne boste pozabili na pitje Donata.

 


Sorry, comments are closed!