Pisarniško pohištvo po meri


V sodobnih pisarnah je vse podrejeno tekočemu in učinkovitemu delovnemu procesu. Tudi oprema pisarne, predvsem seveda pohištvo. Čeprav mnogi poslovneži veliko dajo tudi na izgled pisarne, je v prvem planu še vedno funkcionalnost. S tega vidika pa pride morda v poštev pisarniško pohištvo po meri, ki omogoča popolno prilagoditev uporabnosti in izgleda, s tem pa ponuja odlično rešitev za tiste, ki bi radi svojo pisarno opremili s popolnimi kosi.

Na nekaterih področjih je dovolj izbire že v redni ponudbi in se nakup po meri izdelanega pohištva ne izplača. V pisarni na primer to velja za stole – pisarniški stoli so zelo dobro zastopani v ponudbi raznih proizvajalcev in prodajalcev, zato bo gotovo možno najti popolno rešitev za vsako pisarno. To seveda velja za tiste pisarne, kjer delo poteka večinoma sede za mizo. Pisarniški stoli so že docela optimizirani takšni rabi, tako da pohištvo po meri na tem področju ne more več ponuditi kakšnih smiselnih izboljšav. Morda se lahko odločimo le za poljubne materiale in kakšne vizualne prilagoditve, a spet je vprašanje, koliko se takšne spremembe splačajo.

Katero pisarniško pohištvo po meri torej pride bolj v poštev? Pogosto so to že mize. Res je, da tudi ponudba pisalnih miz ni ravno skromna, a te elemente je lažje prilagoditi in izdelava po meri ni tako draga, zato se ta rešitev lažje upraviči. Mize imajo lahko razne dodatke in elemente, ki olajšajo delo – dober primer so seveda predali ali druge shranjevalne ter odlagalne površine. Lahko pa so prilagoditve tako enostavne kot luknja za urejeno usmerjanje kablov raznih pisarniških naprav.

Pisarniško pohištvo po meri pa ni omejeno le na stole in mize. Še bolj izstopa pri drugih kosih pohištva – to so razni shranjevalni elementi, na primer omare, predali, arhivski regali in podobne zadeve. Tudi to še ni vse, razno pohištvo po meri je nepogrešljivo v dvoranah, recepcijah, konferenčnih sobah…


Sorry, comments are closed!