Pomivalni stroji za vsako potrebo


Pomivalni stroji

Ali se soočate z goro umazane posode, ki jo je preprosto preveč zamudno pomiti na roke? Potem so prava rešitev za vas pomivalni stroji. Pomivalni stroji predstavljajo preprost in učinkovit način, kako hitro in enostavno pomiti umazano posodo. Glede na količino in vrsto umazane posode so za vas primerni različni pomivalni stroji, od profesionalnih industrijskih pomivalnih strojev, do tistih, ki so primerni za vsako gospodinjstvo. Pomivalni stroj za kozarce je pri tem enostavna rešitev za pranje večje količine takšnih in drugačnih vrst kozarcev. V njem lahko učinkovito očistite tako občutljive pecljate kozarce kot tudi tiste bolj kompaktne.

Pomivalni stroj za kozarce je profesionalni pomivalni stroj, ki je namenjen izključno pomivanju kozarcev, prav pa pride v vsaki kavarni ali restavraciji, kjer se soočate z veliko količino umazane posode. Pomivalni stroj za kozarce vsebuje posebno košaro, ki je oblikovana tako, da lahko vanjo enostavno in varno zložimo različne tipe kozarcev. Poleg pomivalnega stroja za kozarce obstajajo tudi drugi tipi profesionalnih pomivalnih strojev, od pretočnih, podpultnih in tračnih, ki so namenjeni vsem vrstam posode, do takšnih, ki so namenjeni posebnemu tipu posode, na primer pomivalni stroj za krožnike.

Pomivalni stroj, ki vam bo najbolj koristil, je smiselno izbrati glede na vaše potrebe. Če se soočate z veliko količino umazane posode, bo za vas tako verjetno najbolj primeren tračni pomivalni stroj, ki opere kar do petsto košar posode na uro. Pretočni profesionalni pomivalni stroj je opere manj, do šestdeset košar na uro. Pomivalni stroji in njihovo delovanje so odvisni od več dejavnikov: vodnega tlaka, temperature pomivanja, količine pomivalnega sredstva ter od časa pomivanja. Pomivalni stroj za kozarce pri tem deluje kot vsak drug pomivalni stroj, s tem da je pri njem poseben poudarek na tem, da se na kozarcih ne nabira vodni kamen, za kar poskrbi posebno čistilno sredstvo.


Sorry, comments are closed!