Pregrinjalo za posteljo 200×200 za lepšo posteljo


Pregrinjalo za posteljo 200x200
Pregrinjalo za posteljo 200x200

Pregrinjalo za posteljo 200×200 je idealno za zakonsko posteljo. Poleti nam ustvari lahkoten videz moraj in sproščenosti. Tako pregrinjalo je narejeno iz kvalitetnih in lahkih materialov. Zelo je uporabno, ko se nam mudi in nimamo časa za natančno spravljanje postelje. Takrat lahko na hitro potegnemo pregrinjalo čez ležišče in že imamo urejeno spalnico.

Pregrinjalo za posteljo 200×200 lahko vzamemo na morje, v hribe in na potovanje. Uporabimo ga v šotoru za podlago ali za lahko odejo, ki nas ščiti pred mrazom. Če kampiramo ob jezeru, ga lahko s seboj nesemo tudi v naravo, saj je lahko in kompaktno. Položimo ga na tla in tako v miru sedimo na jasi.

Pregrinjalo za posteljo 200×200 je idealno za potovanja. V kovčku nam ne vzame veliko prostora. V avtomobilu nam lahko služi kot podpora ali odeja. Idealno je tudi za podlogo in zaščito sedežev. Tudi če se bo umazalo, ga bomo z lahkoto oprali in ponovno uporabili.

Prešita odeja 200×220 se dobi v različnih velikostih

Prešita odeja 200×220 je primerna za zakonsko ali francosko posteljo. Njena širina je idealna zato, ker nam ne bo nikoli preveč visela čez rob ležišča. Kdor je zelo velik, bo z njo zelo zadovoljen, saj mu bo pokrila celotno telo.

Prešita odeja 200×220 je idealna tudi za vrtne zabave. Dobro je imeti več takih odej, ki jih med zabavo razporedimo po stolih in klopeh na našem vrtu. Tako bodo goste lahko ob mrazu imeli možnost gretja z odejo.

Prešita odeja 200×220 je uporabna tudi kot podloga za sedenje ali pa kot vzglavnik. Seveda lahko uporabimo tudi volneno odejo, vendar pa je ta veliko težja in zato je ne bomo z lahkoto premikali. Prešite odeje so trenutno najboljši pripomoček za dom. So lahke, kompaktne, hitro se pospravijo in narejene so iz klinično testiranih materialov, tako nas ne bo skrbelo za alergije naših svojcev.


Sorry, comments are closed!