Prodaja luksuzne nepremičnine ali posestva na tuji trg


Prodaja luksuzne nepremičnine ali posestva na tuji trg

Ste med temi srečneži, ki imajo v lasti katero izmed luksuznih nepremičnin ali pa zemlje na slovenskem območju? Ste morda iz različnih razlogov razmišljali o tem, da bi tovrstno nepremičnino oziroma posest prodali in vas nekako zanima tudi prodaja v tuje roke? Potem ste se vsekakor znašli na pravem mestu, saj vam želim na kratko povedati, na katero nepremičninsko agencijo v naši državi se splača obrniti v takšnih primerih. 

Na področju luksuznih nepremičnin oziroma posesti, sta pri nas zagotovo najbolj primerni Slovenia Estates in Elite Property Slovenia, saj imata na področju prodaje tovrstnih nepremičnin daleč največ znanja in izkušenj ter seveda tudi različnih kontaktov s tujim trgom. Slovenia Estates in Elite Property Slovenia za sabo pišeta že številne uspešne zgodbe prodaje luksuznih nepremičnin in posesti slovencev v roke tujcem, ki so pripravljeni seči tudi bolj globoko v žep. Vsekakor je prodaja tovrstnih nepremičnin na tuji trg zelo uspešna.

Kaj vam priporočam torej, v kolikor želite prodati luksuzno nepremičnino ali posest na tuji trg?

Vsekakor vam toplo svetujem, da obiščete spletno stran Slovenia Estates in Elite Property Slovenia ter preverite njihovo ponudbo. Na njuni spletni strani boste seveda našli kar nekaj informacij, a vsekakor vam svetujem, da kontaktirate direktno Slovenia Estates in Elite Property Slovenia ter se pozanimate o tistih storitvah in vprašanjih, ki vas osebno najbolj zanimajo. Strokovno osebje Slovenia Estates in Elite Property Slovenia vam bo priskočilo na pomoč ter vam s svojimi predlogi utrlo pot do optimalne prodaje vaše nepremičnine. 


Sorry, comments are closed!