Sodobna akumulatorska kosilnica 


akumulatorska kosilnica

Če ste tik pred nakupom nove ali rabljene kosilnice, je treba najprej dobro vedeti, za katere namene oziroma za kakšno površino jo boste uporabljali in tudi to, ali je površina manjša ali večja. Če travnata površina okoli vašega doma ali kje drugje ni preveč velika in tudi ne prezahtevna, je dobra izbira tudi akumulatorska kosilnica. Na trgu jo boste našli tudi pod imenom baterijska kosilnica. 

Sodobna akumulatorska kosilnica vsebuje prav posebne vrste baterije. Prodajalci v specializiranih prodajalnah z vrtno opremo vas bodo opozorili, da takšne baterije ne smete prav nikoli izprazniti do konca. Za dobro nadaljnje delovanje vam mora tako ostati vsaj 10 % napolnjene baterije. 

Poskrbite tudi za to, da bo nova ali rabljena akumulatorska kosilnica nosila ime priznanega proizvajalca. Ker jih je na trgu kar nekaj, pri izbiri ne bi smeli imeti težav. Vrhunske kosilnice po ugodnih cenah lahko kupite tudi v spletnih prodajalnah, kjer vam je na voljo, na primer, akumulatorska kosilnica Husqvarna. 

Stihl MS 462 velja za najlažjo vrhunsko žago na trgu 

Motorne žage na trgu se med seboj razlikujejo tudi po namenu uporabe. Nekatere med njimi so zasnovane za preprosto domačo rabo, spet druge za zahtevnejša dela v gozdu. Motorna žaga Stihl MS 462 se, na primer, uvršča na sam vrh vrhunskih motornih žag. 

Motorna žaga Stihl MS 462 je med uporabniki priljubljena zlasti za to, ker je to najlažja žaga z delovno prostornino 70 kubičnih metrov. Je zelo okretna in ima odlične pospeške, kar je za uporabnika prav tako ključnega pomena. 

Po dostopnejši ceni si Stihl MS 462 lahko zagotovite v spletni prodajalni priznanega ponudnika, ki vam ponuja še druge številne motorne žage Stihl pa tudi motorne žage še enega svetovno priznanega proizvajalca, in sicer Husqvarna. Na istem prodajnem mestu so vam na voljo še vrhunske motorne kosilnice, vrtni traktorji ter podobno. 

 


Sorry, comments are closed!