Stave zagotavljajo nove izkušnje


stave

Novost v svetu so stave v živo. Stavnice se namreč morajo ves čas truditi, da uporabnikom ponudijo novo izkušnjo, saj je velik del stavljenja prav lov pustolovščine. Ko uporabnik vplačuje stave v živo, ima možnost izbire med več različnimi, med katere spadajo na primer single, kombinacija in sistem. Single pomeni, da lahko uporabnik na en listek da več dogodkov in vsakega plača posebej. Uporabnik dobi, če je zadel vsaj en dogodek na listku. Pri izbiri kombinacije stave lahko uporabnik doda na listek dogodke na več tekmah in jih vplača kot kombinacijo. Za zadetek morajo biti pravilno predvideni vsi izbrani dogodki v kombinaciji.

Stave v živo izboljšajo hitro odločanje

Več kombinacijskih stav hkrati so sistemske stave. Ta vrsta je veliko bolj vznemirljiva od klasičnih. Staviti je mogoče v živo, torej med tem, ko se tekma odvija in pokazati svoje poznavanje igre, ekipe kot celoto, posamezne igralce in tudi sodnike. Izkušeni se bodo prej odločili za tovrstne stave, kajti morali bodo izkazati sposobnost predvidevanja nenadnih in nepričakovanih dogodkov in se hitro odločati. Pri tej vrsti stave se lahko stavi na določene dele tekme, na skupno število golov in tudi to, kateri igralec bo dal gol. Posamezniki, ki imajo izkušnje s stavami, hkrati pa dobro poznajo šport in obvladajo matematiko, so že na pol poti do dobitka.

Stave in matematika imata skupno točko

Se sprašujete, kaj imajo skupnega stave in matematika? Zagotovo je vsak, ki je zaključil srednjo šolo, slišal za verjetnostni račun. Njegova narava je povsem praktična in nastala je prav zaradi stavljenja. Začetniki kombinatorične teorije so želeli zagotoviti, da si igralec s stavami zagotovi zaslužek. Srednješolci, ki so si med uro matematike mislili, zakaj jim je tega treba, so se s pomočjo stave seznanili z uporabnostjo matematike. Še en dokaz več, da se izplača hoditi v šolo in poslušati profesorje. Ključ do uspeha s stavami so izkušnje, znanje matematike in poznavanje športa, veselje do stav ter velika mera sreče.


Sorry, comments are closed!