Tajska masaža Maribor


Tajska masaža Maribor

Znano je dejstvo, da tajska masaža s svojo tisočletno tradicijo ugodno vpliva na fizično in psihično počutje človeka. Kot ste najbrž že kdaj izkusili, so tudi dopustniški dnevi lahko zelo stresni, ne samo obveznosti in dolžnosti delovnih dni. Zato vam bosta telo in duša hvaležna, če se kadar koli v letu odločite za blagodejne učinke, ki vam jih bo zagotovo prinesla tajska masaža. Maribor je eno izmed mnogih slovenskih mest, ki ponuja bogat izbor masaž in drugih aktivnosti, ki so odlična podpora telesu in psihi v boju proti posledicam stresa v današnjem vse bolj hitrem tempu življenja.

Tajska masaža Maribor odpira možnosti za uživanje mešanice več tisoč let stare tradicionalne tajske medicine ter elementov akupresure, joge, kiropraktike in drugih znanih alternativnih metod zdravljenja. Z masažo se odpravlja mišično napetost ter zategnjenost in bolečine v vratu, ramenskem obroču ter v spodnjem delu hrbta, t. i. križu. Za rahljanje vozličev v mišicah maser uporablja celo svoje komolce in kolena. Čeprav izpade takole na prvi pogled taka masaža agresivna in neprijetna za uporabnika, pa prinese olajšanje in sprostitev. Tajska masaža Maribor zahvaljujoč mojstrom dosega zavidljive rezultate pri lajšanju in odpravljanju bolečin v sklepih in po poškodbah mišičnih tkiv ter sproščanju mišične napetosti in utrujenosti po hudih telesnih obremenitvah zaradi športnih aktivnosti ali narave vsakodnevnega dela.

Zelo pomembno in razveseljujoče za stare in nove uporabnike s psihičnimi težavami in duševnimi motnjami je, da zdravilni učinki masaže ponovno vzpostavljajo notranje ravnovesje in tako pripomorejo k lajšanju in rešitvi motečih in neprijetnih psihičnih težav. Kombinacija izurjenega dotika maserjev, ki sprošča prenapeto telo, in prijetnih dišav izbranih zdravilnih zelišč ali aromatičnih olj, je zagotovilo za povrnitev življenjske energije. Tajska masaža tako z uporabo zdravilnih zelišč in aromatičnih olj zmanjšuje stres, prekrvavi telo in prinese tako želeno fizično in psihično sprostitev. Zaradi vseh naštetih zdravilnih vplivov na telo in duha se izboljša tudi kvaliteta spanca.


Sorry, comments are closed!