Ugodna adrenalinska ponudba v idiličnem naravnem okolju


Skok s padalom v tandemu

Dolina reke Soče je kot nalašč za izvajanje številnih adrenalinskih aktivnosti. Najbolj priljubljeno je raftanje na Soči, a tudi druge ponudbe ne manjka. Pomembno pa je, da je ponudba res dobro razvita, izvajalcev pa je veliko – to pomeni, da je možno dobiti zelo ugodne ponudbe za posamezna adrenalinska doživetja, zelo dobrodošla je seveda tudi spremljevalna ponudba nastavitev in kulinarike.

Katere storitve so najbolj ugodne? Raftanje na Soči se verjetno že uvršča tudi med te. Spusti so sicer različno oblikovani in različno dragi, a načeloma bo treba za nepozaben spust po razburkani reki odšteti manj kot 50 evrov, kar je vsekakor dobra ponudba. Tudi v visoki sezoni je možno uživati v cenovno dostopni zabavi, ki jo ponujajo gumijasti čolni. Raftanje na Soči imajo v ponudbi praktično vse turistične agencije v Posočju, tako da res ni težko najti programa, ki bo povsem po godu vsem mogočim ljubiteljem adrenalina.

Še bolj bo kri po žilah pognala aktivnost, ki se izvaja visoko nad reko Sočo, to je padalski skok v tandemu. Cena je tudi v tem primeru precej dostopna, sploh če upoštevamo, da gre za neobičajno dejavnost, ki svojo investicijo upravičuje z izjemno izkušnjo. Za skok v tandemu cena sicer prekosi tisto pri raftingu, a tudi izkušnja je povsem drugačna. Odšteti bo treba okoli 200 evrov za daljši polet, krajši polet, ki traja slabe pol ure, pa bo zahteval okoli 160 evrov. Jasno je, da za skok v tandemu cena vključuje tudi spremljevalne storitve, je pa točna ponudba odvisna od ponudnika. Splača se seveda zaupati le zanesljivim izvajalcem, saj padalstvo ni aktivnost, ki bi dopuščala sklepanje kompromisov glede varnosti. To pomeni, da se splača v skok s padalom tudi investirati nekaj več denarja, iskanje najcenejšega ponudnika ne bo obrodilo željenih rezultatov, čeprav tudi cenejši ponudniki svoje delo seveda opravljajo resno.


Sorry, comments are closed!