Vrtni traktorji za košnjo mestnih zelenic


Vrtni traktorji

Vrtni traktorji so majhni, okretni in enostavni za uporabo. Veliko vrtnih traktorjev z veseljem uporabljajo urejevalci mestnih zelenih površin in komunalni delavci. Ker ima vrtni traktor izjemno priročno velikost, lahko z njim kosimo travo tudi na ozkih predelih. V mestu namreč najdemo veliko predelov kjer raste trava in ki jih morajo redno kositi.

Vrtni traktorji lahko natančno in hitro pokosijo vsako zelenje. Ker imajo udoben sedež se z lahkoto usedemo nanj in delamo brez strahu, da nas bi po delu bolel hrbet. To je izredno pomembno pri delavcih, ki večino svojega časa preživijo od delovnih strojih. Vsakdo, ki veliko presedi, hitro pozabi na pravilno držo in ravno zato morajo biti stoli ergonomsko oblikovani. Sedež si lahko nastavimo tako kot si želimo in si tako zagotovimo maksimalno udobje.

Vrtni traktorji imajo majhne gume, s katerimi lahko vozimo po različnih površinah. Višino kose lahko prilagajo glede na posamezen teren. Če želimo, lahko travo pokosimo na 25 milimetrov. Rezilo pa lahko nastavimo tudi na višino 80 milimetrov in tako trave ne porežemo čisto na kratko.

Rezervni deli BCS pri pooblaščenem servisu

Rezervni deli BCS so namenjeni BCS kosilnicam, ki ob redni uporabi potrebujejo dober servis in pregled vseh delov. Določeni deli se pri vsakem delovnem stroju obrabijo in jih moramo večkrat zamenjati. Dober serviser bo naš stroj pregledal in nas opozoril na vse nastale težave. Najbolje bo, da rezervne dele kupimo kar pri serviserju, ki nam bo zagotovo vgradil originalne rezervne dele.

Rezervni deli BCS se lahko dobijo tudi na internetu. Veliko spletnih trgovin ima na zalogi vse rezervne dele, ki jih potrebujemo ob okvari naše kosilnice BSC. Ker je BCS kosilnica zelo uporaben delovni stroj so kvalitetni rezervni deli zelo iskani. Najboljše rezervne dele lahko naročimo kar iz udobja našega doma, saj so na internetu lepo predstavljeni in opisani. Če imamo potrebno znanje, jih lahko sami tudi vgradimo in tako privarčujemo denar.


Sorry, comments are closed!