Vrtni traktorji za najzahtevnejše uporabnike 


vrtni traktorji

Čeprav so vrtni traktorji v osnovi namenjeni košnjam velikih travnatih površin, pa z njimi lahko opravljate še številna druga opravila, a le če imate pri roki tudi posebne dodatne priključke. Takšna naprava se zato pogosto uporablja tudi za urejanje trat po mestnih parkih. Od tod nekateri takšne traktorje imenujejo tudi parkovni traktorji. Z dodatnimi priključki pa se vrtni traktorji lahko zelo hitro in na preprost način prelevijo v večnamenske naprave. 

Med pogostejšimi priključki so pobiralci listja in trave. Zbiralnik trave ter metla odstranjujeta ostanke pokošene trave kar sproti med samo košnjo. Še zlasti je to uporabno v jesenskem času, ko se na površinah nabere največ listja. 

Vrtni traktorji se v zimskem času lahko uporabljajo, če na njih priključimo na primer snežno frezo. Prav tako priljubljen zimski dodatek za takšen traktor je tudi posipalec za sejanje semen, peska in gnojil. Pozimi z njim lahko na preprost in učinkovit način posipavate sol na zamrznjena tla. 

Kosilnica na nitko Stihl vas bo navdušila 

Kosilnica na nitko je zlasti dobrodošla tedaj, ko okoli zahtevnejših površin ne morete natančno pokositi travo. Na trgu lahko izbirate med številnimi kosilnicami na nitko, zelo dobro se obnese na primer kosilnica na nitko Stihl

Kosilnica na nitko Stihl je torej nastala pod okriljem priznanega proizvajalca, zato je pričakovati, da vas bo stala kar nekaj denarja. Po drugi strani pa vrhunske naprave proizvajalca Stihl lahko nakupujete v spletni prodajalni, kjer so cene veliko ugodnejše. 

Spletne prodajalne vam ponujajo še druge vrste kosilnic za vrtove ter podobne površine. Poleg tega si lahko v njih ogledate tudi zelo priljubljene vrtne traktorje, ki so dobro uporabni skozi vse leto, če imate seveda vse ustrezne priključke. Z njimi boste pozimi lahko po zaledeneli cesti posipali sol. Ugotovili boste, da so vrtni traktorji izjemne večstranske naprave. 


Sorry, comments are closed!