Waeco nudi vrhunske spalne klima naprave za tovornjake


Waeco

Ljudje smo si med seboj zelo različni in posledično so različni tudi naši poklici. Vsak namreč opravlja tisto delo, ki mu odgovarja in se je na tem področju pripravljen učiti. Na delovnem mestu pa je pomembno, da se počutimo udobno, saj smo posledično tudi bolj produktivni. To je sploh pomembno za poklicne voznike, saj so neprestano na cestah. Vozniki tovornjakov tudi spijo v svojem vozilu, zato morajo poskrbeti za kakovosten spanec, saj morajo biti skoncentrirani na vožnjo.

Waeco je tako odlična firma, ki nudi vrhunske spalen klima naprave za tovornjake. Le te so seveda namenjene vse lastnikom tovornjakov in poklicnim voznikom, ki na cestah preživijo tudi več dni. Sama klima jim namreč omogoča, da si lahko temperaturo prilagajajo glede na svoje potrebe in posledično poskrbijo tudi za boljši spanec. Vsi se seveda zavedamo, da temperature zelo vplivajo na naše počutje in pa razpoloženje.

Waeco spalne klima naprave tudi ne predstavljajo previsokega stroškovnega zalogaja, zato si jih lahko privošči prav vsak, ki želi poskrbeti za kakovosten spanec v svojem tovornjaku. Gre zagotovo tudi za dolgoročno investicijo, ki nas ne bo razočarala.

 

Strešna klima za avtodom ohladi ali ogreje vozila dolžine do 10 metrov

 

Avtodom se v današnjih dneh vse bolj pogosto uporablja za razna dopustovanja, saj je z avtodomom mogoče obiskati več krajev med našim dopustom. Tako smo lahko neprestano na poti, a imamo še vedno majhen domek, ki nam nudi prijetno bivališče.

Strešna klima za avtodom je zagotovo obvezen element vsakega avtodoma, saj le ta poskrbi za prijetne temperature in posledično tudi za naše zdravje in pa počutje. Temperature namreč zelo vplivajo na naše počutje, zato je pomembno, da nam ustrezajo.

Strešna klima za avtodom pa je odlična predvsem zato, ker ohladi ali ogreje vozila dolžine do 10 metrov tudi pri minimalni porabi in minimalne zagonskem toku.


Sorry, comments are closed!